Calea Multidiet

Metodele corecte pentru dezvoltarea stilului de viaţă şi pentru echilibrarea nutriţională prin diete personalizate sunt reunite în ghidul generic pe care îl numim CALEA MULTIDIET. Aceasta cuprinde CALEA MEDICALĂ şi CALEA SPIRITUALĂ.

Reechilibrarea metabolică depinde în primul rând de înţelegerea elementelor medicale ce caracterizează o stare de dezechilibru metabolic, apoi de fixarea unor transformări etapizate în comportamentul nutriţional, corelate cu respectarea unor reguli simple în modul de hrănire. Am elaborat şi recomandăm respectarea unui  Cod de Conduită Nutriţională. Aceste elemente sunt regrupate de noi sub numele de CALEA MEDICALĂ de orientare spre o viaţă echilibrată.

Calea medicală este compusă din mai multe argumente, relevarea noilor descoperiri din medicină şi din cercetarea biochimică şi alimentară.

Etalarea acestor argumente de înţelegere asupra proceselor biochimice şi organice permite aplicarea concretă a metodei de dietă personalizată, prin care se acţionează direct asupra indicatorilor metabolici deficitari, în până la 6 etape de dietă nutriţională, pe un termen de până la opt luni de dietă.

După aceste etape, persoanele ce avuseseră nevoi nutriţionale speciale ajung într-o fază de echilibrare metabolică, stabilizare la un regim de hrană optim şi sănătos, gestionare a necesarului de aport alimentar şi control ridicat al vitalităţii.

Reechilibrarea metabolică depinde şi de autopercepţia pacientului, de fixarea unor ancore de voinţă şi a unor noi repere de sens şi ideal în viaţă. Aceste elemente sunt regrupate de noi sub numele de CALEA SPIRITUALĂ de orientare spre o viaţă echilibrată.

Sunt pacient

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Sunt interesat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Programați o consultație