Altfel despre diete

Ai auzit multe despre diete. Însă ca să fie potrivită pentru tine, o dietă nutriţională trebuie să fie personalizată. Asta facem noi.

Ai auzit multe despre diete. Însă ca să fie potrivită pentru tine, o dietă nutriţională trebuie să fie personalizată.

Asta facem noi.

Şi o facem bine, ne recomandă pacienţii care au avut succes, mulţi dintre ei aflaţi la a doua sau a treia încercare a unei diete. Ei ştiu acum:

Multidiet oferă un cadru de asistenţă nutriţională personalizată care duce la depăşirea etapelor „grele” în evoluţia programului nutriţional şi conduce la rezultate, de multe ori depăşind toate aşteptările.

Să începem însă cu începutul.

Care este marele avantaj al Metodei Nutriţionale MULTIDIET?

Cel mai sincer răspuns se află foarte natural în Cabinetul de Nutriţie MULTIDIET. Ca să-l anticipăm, vom sublinia, pentru început, că marele avantaj al metodelor MULTIDIET constă în asumarea ambiţioasă a unui obiectiv de termen lung: prelungirea vieţii cu până la 30 de ani.

Le propunem pacienţilor acest ţel major pentru că ştim ce facem: aplicăm cele mai noi descoperiri din cercetarea medicală, utilizăm cele mai bune produse cu valoare nutriţională specială, dar, mai ales, pentru că metodele noastre au dat randament foarte bun pentru primele nivele de implementare, începând cu 2015. Atuul rezultatelor confirmate şi cel al scopului declarat, acela de a susţine pacienţii ca să ajungă în stadiul avansat al menţinerii unui stil de viaţă echilibrat după ce au încheiat un ciclu de proceduri de dietă nutriţională, toate acestea ne îndreptăţesc să consolidăm avantajul specific al metodelor noastre, să ne îndreptăm pacienţii corect cu faţa spre adevătarul scop: echilibrul vieţii.

Sunt pacient

Sunt interesat

Programați o consultație