CERCETĂRILE MEDICALE ŞI PRODUSELE DE TOP

Nutriţia înseamnă o abordare ştiinţifică, cercetări avansate şi descoperiri revoluţionare.

Utilizăm gama de produse cu valoare nutriţională specială ale celor mai importanţi producători mondiali, între care se situează şi gama INSUDIET, produsă într-unul dintre laboratoarele europene aflate în topul mondial al practicii inovative în cercetare-dezvoltare nutriţională.

Fondat de un grup de medici în 1990, INSUDIET este un laborator francez în cercetări avansate, situat în Champoceaux Maine-et-Loire, cu expertiză în dezvoltarea produselor alimentare având ca sursă principală proteine funcţionale cu rol principal în scăderea greutăţii corporale.

Aceste soluţii dietetice beneficiază de un nivel ridicat de cercetare, cu un accent puternic asupra echilibrului nutriţional, eficiente în limitarea apariţiei deficienţelor metabolice.

Prelucrarea aromelor, texturilor şi gustului se realizează în colaborare cu un specialist în gastronomie, astfel că mâncarea va fi întotdeauna o plăcere. Optzeci de referinţe sunt disponibile şi pot facilita monitorizarea programului nutriţional. Gama de proteine funcţionale stă la baza realizării produselor ce îmbină calităţile proteinelor şi nutrienţilor esenţiali. Fiecare produs corespunde unei utilizări specifice, iar Nutriţionistul vă va recomanda modul optim de integrare a produselor în alimentaţia de zi cu zi. Selecția noastră de produse este rezultatul căutărilor continue în piața de profil și conține produse premium, atât din punct de vedere nutrițional, cât și gustativ.

Nutriţia funcţională pe bază de produse cu valoare nutriţională specială.

MULTIDIET oferă soluţii ce cuprind: uleiuri bogate în acizi graşi esenţiali, băuturi specifice sau preparate din diferite amestecuri, oferind o bună îmbinare a gustului plăcut cu funcţionalitatea, dar şi adaptabilitate pentru diferite stiluri de viaţă.

Sunt pacient

Sunt interesat

Programați o consultație